lilo, naprawdę sam byłem zaskoczony. Kiedyś jak będę miał chwilę, to muszę ustawić pod firmą kilka autek i nagrać porządnie na dwie kamerki jak to ładnie parkuje...
Panowie - nz czym stanelo - ma juz ktos finalnego, dzialajacego moda?
co rozumiesz przez finalny ? 1 etap działa drugi na razie czeka na wygraną w totka jedyny dostępny na alledrogo moduł D jest za 350 więc trochę za drogo, czujniki mam i czekają na montaż
Panowie - nz czym stanelo - ma juz ktos finalnego, dzialajacego moda?
co rozumiesz przez finalny ? 1 etap działa drugi na razie czeka na wygraną w totka jedyny dostępny na alledrogo moduł D jest za 350 więc trochę za drogo, czujniki mam i czekają na montaż
To ze etap 1 jest zamontowany tak jak powinien a nie na tasmach. Jest gdzies opisane jak to zrobic itd...
Pytam bo chcialbym to u siebie zamontowac.
Chłopaki, czy jest jakiś sposób, żeby sprawdzić, czy ABS obsłuży ten system?
Mam 1K0 907 379 AH (XDS działa, HHC nie). Gdyby tak było, to w 300 zł dałoby się zmieścić z takim modem ;-)
Chłopaki, czy jest jakiś sposób, żeby sprawdzić, czy ABS obsłuży ten system?
Mam 1K0 907 379 AH (XDS działa, HHC nie). Gdyby tak było, to w 300 zł dałoby się zmieścić z takim modem ;-)
Enriquez, bardzo, bardzo optymistycznie ( raczej bliżej 500 pln )...
Czujniki po 85 zl mozna dostac (brutto, wiec vat mozna odliczyc ;-), centralke po ~150 zl widzialem na allegro. O przycisku zapomnialem, wiec 20 zl trzeba doliczyc, do tego wiazka, no i moze jakies uchwyty do czujnikow. Ok, poprawiam sie, 350-400 zl brutto - nie optymistycznie ;-)
gieu, no jak trafisz po 85 pln to OK. Ja jak kupowałem to były w ok. 130-150 pln.
Wstępnie sprawdziłem twoją pompę i chyba nie ruszy; wstępnie oznacza, że przejrzałem dostępne w necie autoscan-y i przy AH nigdzie nie występuje PLA - co oczywiście jej nie przekreśla, ale...
Wstępnie sprawdziłem twoją pompę i chyba nie ruszy; wstępnie oznacza, że przejrzałem dostępne w necie autoscan-y i przy AH nigdzie nie występuje PLA - co oczywiście jej nie przekreśla, ale...
Też poszedłem tym śladem i dochodzę do wniosku, że to występuje pompach, które obsługują także HHC ... Moja niestety nie. ... No, ale jakbym wymienił pompę, to HHC też będzie ;-)
ale zapominasz też o kosztach kabelków, wtyczek i tego typu pierdół - same wtyczki z pinami do czujników - koszt w ASO 170 PLN (!!!) - taniej kupić komplet czujników na tył za 200 z wiązką i sobie odciąć co potrzeba a resztę sprzedać.
ale i tak trzeba odwiedzić serwis i kupić przycisk, wtyczkę i piny - ok 130pln
a czujniki można trafić po 35 zyla nowe jednak opcja proponowana przez Enriqueza jest o wiele lepsza- wiem to z autopsji ja zabuliłem te 170 zyla w serwisie :evil:, a dla szwagra do superBI załatwiłem przez aledrogo kpl 4 czujników , uchwyty i ori wiązkę od octavii za 180 z przesyłką :cry:
No i jeszcze jedna ważna sprawa - MAM ale Nie używam !!!
Naprawdę chciałbyś tak ?? Bo ja nie !!! Gdzie tu frajda - parowanie to też frajda dla kogoś kto lubi prowadzić. To ja, jako człowiek, jestem kierowcą i to ja chce panować nad maszyną.
Komentarz